Офис мебели

Съвременните методи на работа налагат нови варианти при конструирането и оформянето на работната среда чрез офис обзавеждането. Офис пространството от служебно място се превръща в индивидуална среда на самия служител, където всичко се върти около различни комуникации, взаимоотношения и оптимизация.

Нашият екип се стреми да създаде симетрични линии от атрактивни и функционални офис мебели в работна атмосфера, която съчетава емоции и ефективност.

Офис обзавеждането което предлага нашата фирма, както и дизайнерските ни решения, преодоляват всякакви пречки и задоволяват всички изисквания на най-претенциозните клиенти: многообразие в разположението, което дава възможност за работа в екип, споделяне на работните места и отлична представителност. Ние можем да проектираме всеки интериор в чудесно и удачно за офис среда място и да вдъхнем във всекидневната работа стил, комфорт и уют.

Проектирането и избора на мебелите, оборудването, декорирането на стените и работното осветление трябва да са най-оптимални ако искаме да пресъздадем работната среда и да покачим производителността на служителите в офиса.

В днешни дни, когато всеки служител в офис е оборудван с бюро и персонален компютър е необходимо площта да е в диапазон от 3 до 4 м2. Но, при условие, че помещението е по-малко, бюрата трябва да са разпределени не пред отворите, като прозорец и врата. Ако големината му е просторна и има място за доста работни зони, е задължително да се предостави персонално на всеки един служител такова.

Чудесно би, било между отделните работни зони да се монтират стелажи или олекотени шумоизолиращи прегради. Хубавото на подобно разпределение е, че дава възможност бързо преструктуиране на офис пространството, ако се наложи.

Специалистите препоръчват част от офиса или дадено съседно помещение да бъдат определени за отдих.