Спални

След дълъг и уморителен ден, всеки копнее да се отпусне и отмори в спалнята. Определено можем да кажем, че това е зоната, заради която бихме желали да се приберем в къщи колкото се може по-скоро. Декорирайки спалнята си според нашите нужди и вкус е показател каква личност сте. Тук вие ще се чувствате най-добре и ще можете максимално да релаксирате и отпочинете. За това е нужно да се направи най-оптималното разпределение на помещението за нейното най-свежо излъчване, с ведри и спокойни нюанси.

На практика спалнята е зоната, където човек отпочива и се възстановява. Тук отмаря не само нашето тяло, но и умът ни, а крещящите тонове не са удачни за това.

Изборът на най-подходящия нюанс за спалното помещение е нужно да се съобразим с нашите предпочитания. Тоест кой цвят ни действа успокояващо, отпускащо или натоварващо. Нюансът може да бъде неутрален, по-ярък или по-семпъл. Има хора, който се чувстват отлично с декор от бледи тонове, докато някои ще се чувстват по-комфортно с по-пастелни нюанси и разнообразни акценти.

За да ви помогнем по-лесно да се ориентирате, ще изброим някои от най-желаните тонове за спалня – зелено, портокалово, млечно лилаво, небесно синьо и др.

За да проектирате спалнята си към своите предпочитания определено можем да кажем, че това е нещо интимно и персонално. Това помещение от вашия дом е персоналното ви пространство, защото там можете да релаксирате на 100%, като се освободите напълно от натрупаното през деня напрежение.